logo

Pár emailů, které nás potěšily a nové polepy s logem SWIFTER na auto

publikováno: 09.05.2015

Pár emailů od našich zákazníků, kteří nám svoji spokojenost sdělily krátkou zprávou.

Jan O. Praha

Dobrý den,

děkuji moc za dotaz, barva super, materiál super, délka super. Jen jsem si měl vybrat větší šířku :-) Brzy si od vás objednám nový širší, neb jsem spokojen.

Stanislav J. Plzeň

Dobrý den, děkuji za zájem. Pásek dorazil a za tu cenu vypadá zatím jako zajímavý kousek. Jen kožené očko je trochu menší a pásek musím provlékat s trochou síly. Doufám, že časem trochu povolí a že se kůže "neošoupe" :-)

Dita P. Praha

Dobrý den,

opasky se líbí a dobře sedí :) Děkuji za rychlé vyřízení objednávky.

Hezký den!

Michal V. Praha

Opasek je perfektní děkuji. Určitě do budoucna plánuji i nějaký další.

Hana P. Děčín

Skvělá komunikace, rychlé dodání, krásná práce...děkuji.

Jiří M. Plzeň

Dobrý večer, pásek dorazil v naprostém pořádku a vypadá bezvedně. Jestli také vydrží, bude to skvělá koupě :) Děkuji za rychlé vyřízení i poskytnutou slevu. Hezký večer. JM

Z našich facebookových stránek:

Šárka K. Velký Osek

Koupila jsem supr senzační pásek, konečně něco kvalitního, takto si aspoň nebudu muset pořád kupovat ty obyčejné pásky z normálních obchodů, které se mi měsíc co měsíc rozpadnou! Navíc ten 3,5 cm působí krásně elegantně, vůbec ne robustně, z čehož jsem zprvu měla trochu obavy, a skvěle se hodí i pro dámy :-) Takže všem doporučuji!

Marek K. Kolín

Koupil jsem nůž Victorinox Camper. Je velice praktický s nožem jsem velice spokojený.Má pro mě dostačující počet funkcí. Prodávající mi nůž předvedl ve všech směrech. Já osobně hodnotím 5 z 5.

Nové polepy na vozidlo

Reklama je důležitá pro rozjezd jakéhokoliv businessu. S vozidlem jezdím celkem často v Praze, Kolíně, Pardubicích a párkrát do roka vyrážím na Vysočinu. Tak jsem si řekl proč ne? Výsledek můžete vidět níže.

škoda octavia 1,9 tdi


Registrace | Přihlášení